Om denne blog - Allan-Greve.dk - personlig blog af Allan Greve

Denne blog skrives af Allan Greve, indehaver af AGR Consult, Direktør i IT-testamente IVS samt tilknyttet tefficient AB som Associate Partner. Du kan læse lidt om mig her, samt finde mig på facebook, twitter og LinkedIn.

Blog-indlæggene handler primært om IT i form af emner, der rører sig indenfor det felt, AGR Consult arbejder med, dvs. IT salg, service og support til virksomheder og private. Der vil fra tid til anden dukke indlæg op, der vedrører tele-industrien, afledt af, hvad der rører sig i tefficient. Du kan læse tefficients officielle blog her. Slutteligt kan du også finde indlæg, der handler om hverdagen, som den bliver observeret af mig fra mit hjørne af verden.

Du kan finde tips til en lettere hverdag samt kommentarer til aktuelle emner indenfor IT. Emnerne har typisk relevans for privatpersoner og mindre virksomheder uden egen IT-afdeling.

Du kan finde alle blog-indlæg i menuen til højre. Hvis du har kommentarer til blog-indlæggene er du velkommen til at kontakte mig på agr@agr-consult.com.