Sikkerhed på en Apple computer

Bruger du en Apple computer med Mac styresystemet, f.eks. en MacBook eller en iMac? Så hører du måske til den store del af brugerne, der ikke mener, at det er nødvendigt at tænke på sikkerhed på en Apple computer.

Dette var til dels korrekt for en del år siden, hvor udbredelsen af Apple computere var relativt lille. Men i takt med den stigende popularitet af Apple computere er denne platform også blevet mere attraktiv at angribe – dels er der efterhånden mange potentielle ofre og mange af disse potentielle ofre er ikke opmærksomme på sikkerhedsproblematikken – ikke på samme niveau som blandt Windows-brugere.

Dette problem har ESET adresseret med nye versioner af deres sikkerhedsprodukter til Apple computere. Disse produkter hedder ESET Cyber Security Pro og ESET Cyber Security. I korte træk er sidstnævnte et antivirus produkt og ESET Cyber Security Pro er antivirus og firewall. Begge produkter benytter ESETs effektive algoritmer til at skabe prisvindende beskyttelse for Mac-brugere.

Er du interesseret i at prøve et af disse produkter til din Apple computer, så kontakt mig hos AGR Consult og bed om en gratis prøve på et ESET sikkerhedsprodukt, der passer til dine behov.

Leave a Comment