Behøver det at være som at finde rundt i en jungle at købe en ny PC? Nej, det behøver det ikke.

Jeg hører fra mange, at det at skulle købe en ny PC, er som at finde rundt i en jungle. Udvalget af PC’ere er enormt, så det er ikke mangel på passende løsninger, der er problemet, men derimod mangel på fornuftig og forståelig rådgivning.

Når man skal købe en ny PC behøver man ikke at forstå de tekniske detaljer, når blot man kan stole på den rådgivning man får. For at kunne give en brugbar rådgivning, skal man vide, hvad man snakker om og dette involverer god forståelse af, hvordan en PC virker indvendig. Det handler ikke om at fokusere på en enkelt detalje ved valg af en PC, men derimod om at få balance i tingene med henblik på at få den bedste løsning, der passer til ens behov.

Jeg har herunder indsat beskrivelser af nogle PC’er fra nyhedsbreve fra en større dansk PC-butik. Jeg vil antage, at for omkring 95% af danskerne er størstedelen af disse beskrivelser stort set volapyk og hjælper ikke med at finde den rigtige løsning til ens behov. Men døm selv:

  • CI7 2.0 4GB/500 + 24 SSD 13.3″ W8
  • CI5 2.5 8GB/640 GT640M 13.3″ 3G W8P
  • CI7 2.4 8GB/256 SSD HD8870M FHD 15.6″ W8
  • AMD 1.7 4GB/500 HD7340 15.6″ W8

Når du køber en PC hos AGR Consult, skal du ikke kæmpe med at forstå beskrivelser som disse. Normalt er det nok at besvare et par spørgsmål om din nye PC og så finder jeg 2-3 passende modeller, som du kan vælge imellem f.eks. ud fra pris og udseende eller andre detaljer. Du kan ringe eller skrive til mig hos AGR Consult og så kan vi sammen diskutere dine behov. Du kan se kontaktdetaljer til AGR Consult her: http://agr-consult.com/om-agr-consult/kontakt-agr-consult

Leave a Comment