Gør din gamle PC hurtigere – uden besvær

I AGR Consult tilbyder jeg nu en service, der gør din gamle PC hurtigere*. Jeg har udført en test, som er beskrevet nedenfor, der viser, at denne opgradering på en ældre PC giver en forbedring af opstartstiden for Windows på 35% og brugerne af PC’en fornemmer, at den nu er mindst dobbelt så hurtig til stort set alting.

Testen foregik ved, at jeg målte opstartstiden for test-PC’en tre gange før opgraderingen og tre gange efter opgraderingen. Jeg koncentrerede mig om den tid, Windows bruger på at starte, dvs. at jeg ekskluderer tiden, hvor PC’en udfører sin opstartstest (kaldet POST – Power On Self Test). Resultaterne kan du se på illustrationen herunder med en forbedring af opstartstiden for Windows på 35%.

Udover hastighedsforbedringen resulterer denne ændring også i en hørbar reduktion af lydniveauet fra computeren, idet den mekaniske harddisk udskiftes med et elektronisk drev, der ikke afgiver støj og også afgiver mindre varme end en traditionel mekanisk harddisk.

(For de teknisk interesserede kan jeg oplyse, at testen blev udført på en DELL Inspiron 530 med en CPU af typen Intel Core2 Duo E7200 ved 2,53GHz. PC'en havde 4GB RAM og kørte en 32-bit udgave af Windows Vista SP2. Også for de teknisk interesserede kan jeg oplyse, at opgraderingen går ud på at udskifte den indbyggede harddisk med et SSD drev.)

Hvis du er interesseret i denne opgradering til din computer, så tilbyder AGR Consult dette til en fast pris afhængigt af dit system. Du velkommen til at kontakte mig hos AGR Consult for at høre nærmere.

* Jeg kan ikke garantere, at denne ændring vil give en hastighedsforbedring i alle systemer, men baseret på min teoretiske og praktiske erfaring ser jeg ingen grund til, at det ikke skulle virke på stort set alle systemer.

Leave a Comment