Ny hjemmeside om IT-kriminalitet – IT-krim.dk

Danskerne bliver mere og mere afhængige af IT i hverdagen og det er vigtigere end nogensinde at sikre sig mod IT-kriminalitet. Første skridt i at sikre sig, er at forstå de forskellige risici, hvilket den nye hjemmeside IT-krim.dk hjælper med.

Den nye hjemmeside om IT-kriminalitet er udviklet, opdateret og sponsoreret af AGR Consult, der er specialiseret i IT salg, service og support til virksomheder og private. En stor del af AGR Consults arbejde er at hjælpe private og virksomheder med beskyttelse mod IT-kriminalitet.

itkrimdk

IT-kriminalitet er i befolkningen omgærdet af mystik og frygt, da de IT-kriminelles teknikker kun forstås af et fåtal. Man behøver dog ikke at forstå IT-kriminalitet i detaljer for at beskytte sig, men det er vigtigt at være opmærksom på tegnene på IT-kriminalitet samt forstå nogle grundlæggende funktionsmåder ved internettet for at kunne vurdere en situation.

Mystikken og frygten skyldes ikke mindst den almindelige journalistiske vinkel, der sjældent gør meget for at forklare, hvad der er sket i en given situation, kun at der er sket en IT-kriminel handling. Mange danskere er skræmte af dette og AGR Consult møder almindelige danskere, der tror, at f.eks. det, at betale med et kort i en internet-butik, er det samme som at give fri adgang til, at enhver kan tømme ens bankkonto. Den slags ubegrundet frygt håber AGR Consult, at hjemmesiden IT-krim.dk kan være med til at korrigere.

Hjemmesiden IT-krim.dk indeholder nyttig information om beskyttelse mod IT-kriminalitet samt eksempler/cases om IT-kriminalitet. I disse eksempler/cases kan læserne afprøve deres egen viden om og forståelse af IT-kriminalitet.

Hvis du har kommentarer eller gode idéer til nyt indhold på IT-krim.dk, så er du velkommen til at kontakte mig hos AGR Consult.

Leave a Comment