Tyvene var smarte – troede de…

Mange mener, at videokameraer til overvågning er stort set ens. Der er dog mange gode grunde til at kigge lidt på funktionerne i dit næste overvågningskamera, hvis du vil være smartere end tyvene. Det lykkedes for en af AGR Consults kunder for kort tid siden – tyvene troede, at de var smarte, men kameraerne var smartere.

I korte træk går sagen ud på, at nogle tyve havde udset sig et maskinlager. Da de så videokameraerne inde i bygningen, fjernede de alle kameraerne og tilhørende udstyr, hvilket i “gamle dage” ville være en god sikkerhed for, at ingen ville få optagelserne at se. Men det tyvene ikke vidste var, at disse kameraer benytter lagring på fjernservere, så når tyvene er filmet, er filmen allerede gemt på en sikker server et sted på internettet. Så tyvenes indsats med at fjerne kameraer m.m. var aldeles overflødig, og de blev da også pågrebet kort efter bl.a. på baggrund af optagelserne fra videokameraerne.

1-0 til AGR Consults videoovervågning som du kan læse mere om på denne side: http://agr-consult.com/losninger-til-private/video-overvagning.

Leave a Comment