En æra slutter snart…

Uden at jeg kan gå i detaljer, så er en æra på ca. 18 år ved at slutte for mig som ansat i Nokia og derefter Nokia Siemens Networks, da jeg i dag har underskrevet en fratrædelsesaftale.

Det er en lidt mærkelig fornemmelse, men også en lettelse på nogle måder. Nu er situationen i hvert fald afklaret og jeg skal ikke få stress af at sidde og vente ved telefonen, når der er prikkerunder i firmaet. Så kan jeg selvfølgelig få stress af så mange andre ting, men lige nu er jeg ganske fortrøstningsfuld med hensyn til fremtiden.

Fratrædelsesaftalen giver mig mulighed for at tænke lidt over, hvad jeg vil med den næste del af mit aktive arbejdsliv, som med lidt held bliver den sidste del – nej, jeg er ikke gammel, men tiden går.

Jeg vil gerne fokusere på min egen virksomhed AGR Consult, men beliggende i Padborg er kundeunderlaget nok lidt for begrænset til at kunne erstatte indtægten fra et godt job i en stor international teknologivirksomhed.

Jeg vil dog også gerne prøve kræfter med andre industrier for at overføre mine erfaringer fra telekommunikationsindustrien. Jeg vil gerne arbejde lokalt men er også åben for at skulle køre efter jobbet eller eventuelt flytte. Min familiesituation tillader heldigvis dette til en vis grad.

Min karriere har dog lært mig, at det er vigtigere at have et interessant job, som man gider stå op til, end at have en topløn. En god løn er fint, men med det danske skattesystem, så er gevinsten ved en indtægt i den høje ende ikke nok til at acceptere et dårligt job, der ikke motiverer en til at stå op om morgenen.

Lad os se, hvad fremtiden bringer for mig. Jeg havde i hvert fald ikke tænkt mig at sætte mig passivt hen i et hjørne og vente… 😉

Leave a Comment