Sikkerhedsløsning til din Android mobil

Som jeg skrev om i et tidligere indlæg, så er Android styresystemet til smartphones mest udsat for malware. I en ny rapport fra NQ Mobile, refereret i denne artikel fra FierceMobileContent (på engelsk), viser, at ca. 95% af al mobil malware er designet til at angribe Android enheder og i 2012 blev næsten 33 millioner Android enheder inficeret. Desuden er der over 160% stigning i antallet af malware fra 2011 til 2012.

Disse tal skulle vel i sig selv være nok til at overbevise enhver om nødvendigheden af at sikre sin Android enhed. Ifølge artiklen har kun lidt over halvdelen af Android brugerne i USA en sikkerhedsløsning installeret på deres Android enhed – har du?

Som jeg skrev i det tidligere indlæg, så har ESET en sikkerhedsløsning til Android, der hedder ESET Mobile Security, udover deres velkendte sikkerhedsløsninger til Windows PC og Apple Mac.

Med ESETs licensmodel er det nemt at beskytte alle dine enheder, både Windows PC, Apple Mac og Android mobiler. Du køber blot en ESET licens til det nødvendige antal enheder uanset styresystem og så kan du installere ESETs sikkerhedsløsning på det antal enheder, du har købt licens til. Og licenserne kan nemt flyttes uden at du skal forny licensen eller lignende, hvis du skifter en enhed, f.eks. hvis du udskifter en computer eller en mobil.

Kontakt mig hos AGR Consult, hvis du er interesseret i en sikkerhedsløsning fra ESET. Se mere her:

Leave a Comment